Ota yhteyttä

Palvelut

Palvelumme

Tarjoamme laadukkaat videopalvelut avaimet käteen -periaatteella. Erityisosaamistamme ovat suorat lähetykset, webinaarit, koulutukset sekä videotuotannot. Voit tilata kauttamme myös yritysvideot, mainosvideot sekä somevideot. Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme auttaa teitä tuotannon eri vaiheissa. 

Studiomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalliossa Kuntatalon kokouskeskuksessa. Tutustu kilpailukykyiseen hinnoitteluumme ja ota rohkeasti yhteyttä.

Suorat lähetykset

Järjestä suora lähetys, webcast, livestriimaus, tai webinaari teknisesti hyvin varustelluissa studioissamme Helsingin Kalliossa.

Lue lisää

Videotuotannot

Ideoi ja toteuta tarpeisiisi sopiva videotuotanto yhdessä tiimimme kanssa. Teemme tilauksesta myös mainos- ja yritysvideoita. Pyydä ilmainen tarjous.

Lue lisää

Podcastit

Nauhoita podcast joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Ammattitaitoinen editointi ja korkea äänenlaatu takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Lue lisää

Hybriditapahtuma Kuntatalolla

Avullamme järjestät toimivan hybriditapahtuman, joka voi koostua useasta yhtäaikaisesta suorasta lähetyksestä.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Jäikö kysyttävää, haluatko tarjouksen tai tulla tutustumaan studioihimme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
film-playcamera-videoearthmiccrossmenu