Ota yhteyttä

Referenssit

Teemme studioltamme suoria lähetyksiä ja videotuotantoja monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Asiakaskuntaamme kuuluu julkisen alan toimijoita, yrityksiä ja yhdistyksiä. Tutustu asiakastarinoihin ja lue mitä asiakkaamme meistä kertovat. Ota yhteyttä ja kysy lisää referensseistämme

Suora lähetys | 4H -järjestö

"Järjestimme nuorille suunnatun Suuren kesäyrittäjyyswebinaarin kuntatalolla. Tuotannosta vastasi kunta.tv, jonka kanssa yhteistyö sujui alusta asti mutkattomasti. Kunta.tv:n tuotannossa mukana työskennelleet henkilöt toimivat ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Tuotanto ratkaisi mahdolliset haasteet käden käänteessä, ja meidän ei tarvinnut huolehtia missään vaiheessa studiolähetyksen onnistumisesta tai lähetykseen kutsuttujen panelistien viihtyvyydestä. Ohjeistus oli selkeää ja määrätietoista. Itse webinaaripäivänä pystyimme istumaan alas studion back stagelle ja nauttimaan ammattitaitoisesti hoidetusta webinaarilähetyksestä."

4H -järjestö

Animaatiovideo | Valtiovarainministeriö

”Olimme erittäin tyytyväisiä Hankintaluotsi –animaatiovideon tilaajana lopputulokseen. Animaatiovideo havainnollisti elävästi ja mielenkiintoisella tavalla 1,5 minuutissa työkalun tarkoituksen ja sisällön.”

Ohjelmapäällikkö Maria Röykkä, Valtiovarainministeriö

Tapahtumastriimaus ja markkinointivideo | Kuntamarkkinat 2021

Kuntamarkkinat on kaksipäiväinen ideoita pulppuava koko kuntakentän vuoden suurin foorumi. Studio linjat -tiimi toteuttaa tapahtuman live-striimaukset Kuntatalon kokoustiloista. Vuonna 2021 striimejä oli 5 samanaikaista, kahden päivän ajan.

Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin palaamme sinulle pian.
Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
crossmenu