Ota yhteyttä

Referenssit

Teemme studioltamme suoria lähetyksiä ja videotuotantoja monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Asiakaskuntaamme kuuluu useita eri julkisen alan toimijoita, yrityksiä ja yhdistyksiä. Teemme yhteistyötä myös mainos- ja viestintätoimistojen kanssa. 

Tutustu asiakasprojekteihimme ja lue mitä asiakkaamme meistä kertovat.
Ota yhteyttä ja kysy lisää referensseistämme

Kuntamarkkinat | Puoluejohdon paneeli

"Kuntamarkkinoiden perinteinen puoluejohtajien paneeli kokosi politiikan kärkikaartin keskustelemaan ajankohtaisista kuntapolitiikan aiheista yleisön täyttämälle salille. Mukana oli kiperiä kysymyksiä kuntien tulevaisuudesta, taloudesta ja palveluista sekä muista ajankohtaisista politiikkateemoista. Paneelin juonsi toimittaja Jussi-Pekka Rantanen ja striimauksen verkkoon toteutti Studio Linjat."

Tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Liisa Paltta, KL-Kustannus

Suora lähetys | 4H -järjestö

"Järjestimme nuorille suunnatun Suuren kesäyrittäjyyswebinaarin kuntatalolla. Yyhteistyö sujui alusta asti mutkattomasti ja tuotannossa mukana työskennelleet henkilöt toimivat ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Tuotanto ratkaisi mahdolliset haasteet käden käänteessä, ja meidän ei tarvinnut huolehtia missään vaiheessa studiolähetyksen onnistumisesta tai lähetykseen kutsuttujen panelistien viihtyvyydestä. Ohjeistus oli selkeää ja määrätietoista. Itse webinaaripäivänä pystyimme istumaan alas studion back stagelle ja nauttimaan ammattitaitoisesti hoidetusta webinaarilähetyksestä."

4H -järjestö

Animaatiovideo | Valtiovarainministeriö

”Olimme erittäin tyytyväisiä Hankintaluotsi –animaatiovideon tilaajana lopputulokseen. Animaatiovideo havainnollisti elävästi ja mielenkiintoisella tavalla 1,5 minuutissa työkalun tarkoituksen ja sisällön.”

Ohjelmapäällikkö Maria Röykkä, Valtiovarainministeriö

Torgpodden

"Skönt för örat, smart för hjärnan. I Torgpodden kan man höra vilken stor betydelse det har att ljudet och engagemanget i studion är bra. Produktionsteamet garanterar en bekymmerfri sändning, ljud och video. Gästerna och diskussionsledaren trivs och är bekväma."

Chefredaktör Tommy Pohjola, Kommuntorget

Valiokunta -podcast

"Valiokunta-podcast on toteutettu yhteistyössä Studio Linjojen kanssa. Olemme todella tyytyväisiä niin Studio Linjojen tekemän työn tekniseen laatuun, kuin henkilökunnan asiakaslähtöiseen asenteeseen."

Toimittaja Ville Miettinen, Kuntalehti

Ota yhteyttä!

Jäikö kysyttävää, haluatko tarjouksen tai tulla tutustumaan studioihimme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
crossmenu