Ota yhteyttä

Suorat lähetykset studioltamme Helsingistä

Olipa kyseessä webinaari, webcast, koulutus, valmennus tai jokin muu striimaus, huolehdimme toteutuksesta avaimet käteen -periaatteella. TIimillämme on takanaan vuosien kokemus, joka mahdollistaa sen, että voitte itse keskittyä esityksenne sisältöön. Kanssamme työskentely on aina hyvin suunniteltua ja vaivatonta.

Yksittäisistä puheevuoroista paneelikeskusteluihin

Studiotilamme taipuvat niin yksittäisten puheenvuorojen pitämiseen kuin paneelikeskusteluihinkin. Diojen esittäminen puheen ohessa on mahdollista ja lähetykseen voidaan myös liittää etukäteen kuvattuja inserttejä. Etäpuhujien ottaminen osaksi lähetystä onnistuu myös helposti.

Yleisön osallistamiseksi tarjoamme käyttöönne chat-toiminnon yleisökysymyksiä ja äänestyksiä varten.  Lähetyksen jälkeen saat halutessasi dataa lähetyksen katsojamääristä.

Suorien lähetyksien hinta vaihtelee lähetyksen pituuden ja valittujen palvelujen mukaan.

Puolen päivän striimauksen hinta alkaen 1785 eur + alv. 24 %.

Teemme lähetyksiä myös Kuntatalon kokoustiloista. Kuvauksien yhteyteen on mahdollista tilata herkulliset tarjoilut Kuntatalon alakerrassa toimivasta Dylan Linjojen monipuolisesta valikoimasta. Pyydä tarjous.

Esimerkkejä suorista lähetyksistä:

Webinaarit

Koulutukset

Verkkotapahtumat

Yritysvideot

Yrityksen sisäinen viestintä (esimerkiksi henkilöstöinfo)

Hybiriditapahtumat

Kuvia studioistamme

Ota yhteyttä!

Jäikö kysyttävää, haluatko tarjouksen tai tulla tutustumaan studioihimme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
crossmenu