Ota yhteyttä

Hybriditilaisuus – joustava tapa järjestää tapahtuma

09/11/2022

Ihmiset ovat alkaneet pikkuhiljaa palaamaan lähityöhön, ainakin osittain. Samaan aikaan pelkkien etätapahtumien lisäksi myös hybriditapahtumat, joissa osa osallistujista ovat paikan päällä ja osa etänä, yleistyvät jälleen.

Osa ihmisistä haluaa paikan päälle, kuuntelemaan ohjelmaa pitkästä aikaa livenä, verkostoitumaan ja tapaamaan yhteistyökumppaneita, ja miksei myös nauttimaan catering-palveluista.

Kun tekniikka pelaa, läsnäolijat eivät välttämättä kummemmin edes huomaa tapahtuman menevän myös verkkoon. Nämä kaksi osallistumistapaa ovat rinnakkain sulassa sovussa, ja palvelevat monipuolisesti osallistujia, jotka voivat näin valita itselleen luontevan tavan olla mukana tapahtumassa.

Hybriditapahtuman pro tip: voit avata myös paikan päällä lähetyssivun mykistettynä. Näin näet esityksessä näytettävät diat reaaliajassa omalta päätteeltäsi.

Meillä kuntatalolla järjestetään myös hybriditapahtumia pikkutapahtumista aina jopa 250 henkilön tilaisuuksiin. Hybriditapahtumiinkin saadaan tarvittaessa etäpuhujat mukaan. Kaikki palvelut ovat saman katon alla, kun me Kunta.tv:llä hoidamme lähetyksen, ja tilat ja cateringin tilaat ravintolapalveluita tarjoavalta Dylan Oy:lta.

Tervetuloa tutustumaan erilaisiin kokoustiloihimme. Varaa maksuton aika esittelyyn! >

Janne Aulavuori

Ota yhteyttä!

Jäikö kysyttävää, haluatko tarjouksen tai tulla tutustumaan studioihimme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
crossmenu