Ota yhteyttä

Studiolla = hyvä olla

12/05/2022

”Viisi, neljä, kolme, kaksi, yksi – OLE HYVÄ!”

Lähetyksen alku on kaikille studiossa oleville jännittävä hetki. Mutta jännityksen saa hallintaan silloin, kun juontajalla ja esiintyjillä on varma tunne heti lähetyksen alussa. Studio Linjoilla huolehdimme aina asiakkaan ja esiintyjien ohjeistamisesta ja rauhallisen tunnelman luomisesta. Kun kaikki tietävät mitä lähetyksessä seuraavaksi tapahtuu, saadaan tehtyä paras mahdollinen lähetys.

Esiintyjien on hyvä tulla paikalle esimerkiksi varttia ennen omaa esiintymistään. Käymme silloin esiintyjien kanssa läpi mm. minne puhuja katsoo esiintyessään, missä mikrofonit ovat, miten omat esitysdiat vaihdetaan ja mitä oman puheenvuoron jälkeen tapahtuu. Osalle esiintyjistä saatetaan esimerkiksi esittää katsojakysymyksiä juontajan toimesta, jolloin esiintyjä monesti siirtyy puhujanpöydän ääreltä nojatuoliryhmään istumaan. Tilaajana voit tulla studiolle jo tuntia ennen lähetystä, jolloin käymme lähetyksen koko juoksutuksen läpi yhdessä.

Voit tilaajana myös itse vaikuttaa esiintyjien viihtymiseen studiolla. Ota puhujat vastaan ja tarjoa vaikka heille kahvit ennen lähetystä. Kuntatalon ravintolapalvelu Dylan linjat, tarjoaa erilaisia kokoustarjoiluvaihtoehtoja studiolle, toiveittesi mukaan. Studiolähetyksen yhteydessä voit tarjota esiintyjille, vaikka aamupalan, lounaan tai hedelmätarjoilun. Tilaa tarjoilut osoitteesta [email protected].

Studiolla viihtymisen perusta on tietenkin se, että kokonaisuus on hyvin suunniteltu. Studio Linjat hoitaa lähetyksen teknisen toteutuksen ja sinulla on asiakkaana sisällöllinen vastuu. Jokaiseen lähetykseen kuuluu luonnollisesti suunnittelupalaveri, jonka aikana käymme yhdessä läpi lähetyksen juoksutuksen, eli ajolistan, ja teknisen toteutuksen yksityiskohdat. Vanha viisaus ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pitää mainiosti paikkansa myös studiolähetysten osalta. Heittäydy täysillä mukaan suoran lähetyksen tekoon ja voimaannu toimivan lähetyksen teosta kokeneiden kuvaajien kanssa!

Varaa ilmainen tutustumiskäynti studiolle >

Sonja Eloranta

Ota yhteyttä!

Jäikö kysyttävää, haluatko tarjouksen tai tulla tutustumaan studioihimme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
crossmenu