Ota yhteyttä

Podcastit - timanttinen sisältö ansaitsee kaverikseen timanttisen äänenlaadun

12/05/2022

Podcast on radio-ohjelmaa muistuttava äänitallenne, jonka voi kuunnella ns. on demand, eli silloin kun itselle sopii. Podcastit kuunnellaan erilaisilta alustoilta, kuten esimerkiksi Spotify, Supla tai Soundcloud, tai suoraan verkkosivuilta. Moni yrittäjä tekee podcastia asiakkailleen ja potentiaalisille uusille asiakkaille.

Tekniikan kehittyessä äänitteiden tekeminen on melko edullisesti kaikille mahdollista, ja moni äänittääkin podcasteja puhelimellaan makuuhuoneen nurkassa. Toki, jos sisältö on timanttista, saattaa huonompilaatuinenkin tallenne pitää kuulijan otteessaan. Podcasteja selaillessa eron tallenteiden teknisen toteutuksen tasossa kuitenkin huomaa nopeasti, ja huono laatu saattaa olla osalle kuulijoista deal breaker.

Näin menetetään potentiaalisia seuraajia ja jopa mahdollisia uusia asiakkaita. Tämän vuoksi onkin hyvä idea satsata hieman podcastin toteutukseen, varsinkin jos äänitystekniikka ei ole itsellä täysin hallussa. Sen jälkeen voi itse keskittyä ainoastaan sen timanttisen sisällön tuottamiseen. Tekninen toteutus on ammattilaisten harteilla. Ammattiteknikko hoitaa myöskin homman nopeasti, jolloin säästetään niin ajassa kuin kustannuksissakin. Podcastin äänittämisen ja julkaisun väliin kun kuitenkin mahtuu yleensä ainakin jonkin verran pakollista jälkityötä, kuten editoimista, miksaamista ja masterointi.

Me täällä Studio Linjoilla äänitämme podcasteja nopeasti ja ammattitaidolla. Asiakkaanamme voit tulla valmiiseen studioon, jossa sinua odottavat laadukkaat välineet ja asiakaspalveluhenkinen ja taitava henkilökunta.

Istu alas, ota vesilasi tai kupponen kuumaa kätten ulottuville, ja ala puhua. Me hoidamme loput!

Lue lisää podcasteista Palvelut –sivulla 

Janne Aulavuori

Ota yhteyttä!

Jäikö kysyttävää, haluatko tarjouksen tai tulla tutustumaan studioihimme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
crossmenu