Ota yhteyttä

Oman näköinen videomateriaali tuo persoonallista ilmettä henkilöstöviestintään

26/01/2023

Tilanne: yritys tai organisaatio on hankkinut alustan, jolla on toimittajan tarjoamaa koulutusmateriaalia ja ns. standardikoulutuksia: yleishyödyllisiä toimintaohjeita, pdf-perehdytysmateriaalia, tietoturvaohjeita ja niin edelleen. Informaatiopainotteista ja staattista.

Parannusehdotus: tuodaan sisäisiin kanaviinne mukaan entistä enemmän yritysbrändiä ja henkilökuvia. Elävästi ja vaikuttavasti.

Olisiko siis aika piristää oppimisympäristöä tai portaalia omalla ilmeellä ja saada se tuntumaan omalta? Vinkkeinämme mm.:

  • videoidut tervehdykset
  • johdannot
  • loppulause-insertit
  • viikon top-vinkit
  • johdon aamukahvikatsaukset

Oman näköinen, rento videomateriaali tuo persoonallista ilmettä henkilöstöviestintään. Ja kenties saa uuden työpaikan tuntumaan ilmapiiriltään dynaamiselta ja innostavalta. Videoita on helppo hyödyntää myös somekanavissa.

Luota porukkaasi. Kerää ryhmä kokeilemaan esiintymistä ja juontoa kameroiden edessä, harjoitelkaa vaikka Teamsillä, ja astukaa kameroiden eteen. Ties vaikka löytäisitte tänä keväänä tähtiesiintyjän tai kaksi.

Me Studio Linjoilla autamme mielellämme persoonallisemman alustan luomisessa. Suunnitellaan teille yhdessä palvelukokonaisuus, jonka avulla yrityksenne tai yhteisönne brändi on näkyvämmin esillä.

Ota yhteyttä, ja aloitetaan ideointi yhdessä! >

Janne Aulavuori

Ota yhteyttä!

Jäikö kysyttävää, haluatko tarjouksen tai tulla tutustumaan studioihimme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
crossmenu