KOKO SHOW™

Laatusisältö kiinnostaa myös päättäjää – tarjoa heille oma ohjelmasi!

Nykyaikaisen viestinnän ja markkinoinnin keskeisin elementti on sisältö. Kuten me kaikki muutkin, jopa kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjät kuuntelevat podcasteja ja katsovat videoita valtavat määrät. Kun puhutaan monimutkaisemmista kokonaisuuksista podcast tai videopodcast onkin ylivoimainen vaihtoehto. Studio Linjojen Koko show™ -palvelussa tehdään teille sellainen.

Nykyään tekniikka on halpaa ja ammattimaisen äänen tai jopa videon tuottaminen onnistuu helposti. Se ei kuitenkaan koskaan ollut podcastin tai videopodcastin vaativin osuus. Sisältö ratkaisee.

Paras mahdollinen muoto viestillesi ja kohderyhmällesi

Studio Linjojen Koko show™ lähtee siitä, että rakennetaan viestillesi paras mahdollinen muoto ja sisältö. Puhutaan konseptista, eli siitä, kenelle, mitä, miten, millä tyylillä, kuka, millaisella näkökulmalla. Niin, ja tietysti ohjelman nimi. Sitä ei sovi unohtaa!

Kaikkeen tähän tarvitaan osaamista, jota ei valitettavasti löydy ihan kaikkialta. Ei varsinkaan silloin, kun yleisö ovat kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjät. Me pystymme rakentamaan ohjelmaprojektiisi tiimin, jolla on yhteensä vuosikymmenten kokemus juuri julkisen puolen viestinnästä. Tämän lisäksi meillä on ainutlaatuinen pääsy tarpeellisen tiedon lähteille juuri tässä kohderyhmässä.

Kun siis ryhdymme konseptoimaan podcastia tai videopodcastia, jonka pitäisi puhutella kuntien ja hyvinvointialueiden väkeä, aloitamme rapsakalta etumatkalta.

Yksi osa konseptin suunnittelemista on miettiä kuka puhuu ja näkyy. Ihannetilanteessa esiintyjä tai esiintyjät löytyvät omasta väestänne, mutta tarvittaessa esimerkiksi haastattelija voi olla yksi meidän ammattilaisistamme. Ja jos haluatte, voidaan esiintyjät hankkia kokonaan ulkopuolelta.

Käsikirjoitamme konseptin käytännöksi

Kun konsepti on valmis, alkaa jaksojen käsikirjoitus. Peruspakettiin sisältyy kaksi jaksoa, mutta lisää tehdään tietenkin toiveidenne mukaan. Käsikirjoituksella varmistetaan, että kaikki viestin kannalta tärkeät asiat tulevat esiin ja sanotuksi.

Äänitys tai kuvaus hoituu ammattitaidolla omassa studiossamme Helsingin ytimessä. Samassa paikassa myös editoimme tuotokset valmiiksi jaksoksi.

Tuotamme myös materiaalit shown markkinointiin

Tyypillisesti unohdettu asia on sisältöjen markkinointi. Se on avainasemassa, jos halutaan saavuttaa myös yleisöä. Koko show™ -paketti sisältää sekä podcastin tai videopodcastin tarvitsevat perusgrafiikat, mutta myös erityisesti sosiaalisessa mediassa käytettävät otteet sisällöstä. Saatte niin videota, kuvaa kuin tekstiäkin, jolla voitte promota yksittäistä jaksoa.

Perusteellinen prosessi tuottaa valmista ajallaan

Koko tuotantoprosessi vedetään läpi tarkkaan suunnitellun suunnitelman pohjalta. Heti projektin alkaessa sovimme tärkeät päivämäärät, kuten konseptin ja käsikirjoitusten läpikäynnit ja hyväksynnät sekä äänitys- sekä julkaisuajankohdat.

Ja mikäli teillä ei ole vielä kanavia julkaisuun, me autamme tietenkin myös niiden avaamisessa.

Kaikki tämä sisältyy Koko show™ -pakettiin:

  • Podcastin tai videopodcastin konseptointi
  • Kahden ensimmäisen jakson käsikirjoitus
  • Kahden ensimmäisen jakson äänitys/kuvaus
  • Kahden ensimmäisen jakson editointi
  • Tarvittavat graafiset materiaalit
  • Kolme erilaista markkinointimateriaalia kustakin jaksosta
  • Avustamme julkaisukanavien avaamisessa ja jaksojen julkaisussa

Komea spektaakkeli järkevään hintaan

Ja kaikki tämä hyvin maltilliseen hintaan. Koko show™ peruspaketin hinta määräytyy sen pohjalta, onko lopullinen toteutus podcast vai videopodcast.

Podcast: 4890 €
Podcast-lisäjakso: 770 €/kpl

Videopodcast: 6160 €
Videopodcast-lisäjakso: 1270 €/kpl

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Nopeimmillaan teillä voi olla ensimmäinen podcast- tai videopodcast-jakso julkaistuna kolmen viikon kuluttua tästä hetkestä. Ota heti yhteyttä, niin saadaan mylly jauhamaan!

Voit pyytää edustajaamme soittamaan ja sopimaan tapaamisen alla olevalla lomakkeella tai soittaa suoraan: +358 50 479 7341

Ota yhteyttä!

Jäikö kysyttävää, haluatko tarjouksen tai tulla tutustumaan studioihimme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
crossmenu