Ota yhteyttä

Hybriditapahtuma Kuntatalolla

Avullamme järjestät toimivan hybriditapahtuman, joka voi koostua useasta yhtäaikaisesta suorasta lähetyksestä. Katsojat ovat striimien äärellä, puhujat Kuntatalolla tai etänä. Kuntatalolla on tapahtuman järjestämiseen tarvittavat laadukkaat kokoustilat sekä striimaus- ja ravintolapalvelut. Paikan päälle on helppo tulla myös julkisilla.

Tapahtumatunnelmaa verkossa

Tapahtumailmettä on mahdollista tuoda esiin tunnelman luomiseksi. Ilme voi olla esillä studion näytöillä, tai voitte käyttää omia lavasteitanne tilan somistamiseen. Yleisön osallistamiseksi tarjoamme käyttöönne chat-toiminnon yleisökysymyksiä ja äänestyksiä varten. Tapahtuman saavutettavuuden varmistamiseksi kauttamme on mahdollista tilata myös viittomakielen tulkkaus kolmannen osapuolen tuottamana

KL-Kustannuksella on vankka kokemus tapahtumien järjestämisestä Kuntatalolla. Olemme järjestäneet muun muassa vuoden suurinta julkisen sektorin foorumia, Kuntamarkkinoita, sekä perinteisenä että verkkotapahtumana. Vuonna 2021 Kuntamarkkinoilla järjestettiin 301 eri ohjelmaa suorina verkkolähetyksinä kahden päivän aikana. Osa ohjelmasta striimattiin studioistamme.

Studiomme sijaitsevat Helsingin Kalliossa, Kuntatalon kokouskeskuksessa (Toinen linja 14). Kuvauksien yhteyteen on mahdollista tilata herkulliset tarjoilut Kuntatalon alakerrassa toimivasta Dylan Linjojen monipuolisesta valikoimasta.

Kuntatalon kokous- ja ravintolapalvelut tuottaa Dylan Linjat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kuvia studioistamme

Ota yhteyttä!

Jäikö kysyttävää, haluatko tarjouksen tai tulla tutustumaan studioihimme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakollisia.
crossmenu